Ya es Navidad

Hoy es Nochebuena y nos apresuramos para entrar en la Royal Phuket Marina justo en la pleamar para evitar una varada involuntaria en el canal de entrada que tiene poco calado. Es muy difícil hacerse a la idea de que estamos en Navidad con  este sol abrasador mientras en Europa la gente se hiela. Aqui dejaremos al Bionic hasta que zarpemos hacia Sri Lanka a primeros de Enero del 2011.

FELICES  FIESTAS  A  TODOS

4 respuestas to “Ya es Navidad”

 1. MARTIN PEDRO Y MUNE Says:

  Hola primos
  Feliz navidad y que todo marche bien.
  Desde este caluroso Tucumán un fuerte abrazo
  Chau adeu chau.

 2. Jaume Says:

  Hola primos,
  Feliz Navidad para todos vosotros también.
  Aqui también tenemos muchísima calor.
  Un abrazo

 3. Palomita Says:

  Benvolguts Jaume i Carme!!!
  Primer de tot dir-vos que no tinc el plaer de conéixer-vos personalment…i és que m’he topat amb vosaltres per casualitat….
  resulta que estic fent un treball d’Indonesia de la universitat i remenant unes fotos a images google m’he trobat una que m’agradava molt i que estava penjada a un wordpress (el vostre)…..la meva sorpresa ha sigut veure que correspon a una parella de VALENTS que estàn fent LA VOLTA AL MÓN EN VAIXELL….i que porten fora …1 any???????!!!!!!!!!! WOWWWWW!!!!!!….i de sorpresa en sorpresa resulta que veu sortir des del Masnou!!!….i és que jo visc al Masnou!!!!!!! jajajajaajjaajajaja!!! quina casualitat!!!!!!! em faria molta il.lusió coneixer-vos algun dia doncs compartim la mateixa passió: el mar!!! seguiré el vostre foro molt atentament!!!!

  una abraçada molt forta des del MASNOU!!!! BON NADAL I MOLT BON ANY NOU!!!!!!!!!!!!!!
  🙂

 4. Jaume Says:

  Hola Palomita,

  Doncs si que és una sorpresa! Ens ha fet molta il.lusió rebre el teu comentari i et agraïm les teves amables paraules. En realitat nosaltres vivim a Argentona des de fa cinc anys, si bé abans vivíem a Alella. Al Masnou tenim l’amarratge del vaixell al port i també l’empresa, concretament al carrer Méxic 8, 1 ª. Si vas per allà, pregunta pel nostre fill Jordi que és qui està al càrrec ara i et donarà detalls.
  Preveiem estar de tornada a el Masnou a principis de maig i serà un plaer conèixer-te quan arribem. Ja anunciarem l’arribada., que serà sobre el 8.
  Si necessites alguna foto en concret i amb millor resolució d’alguns dels llocs que hem visitat, no dubtis en dir-nos, tenim moltes.
  Una abraçada

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: