Adeu Manel

Desde la distància, amb el cor encongit i tremendament emocionats per la pèrdua sobtada del nostre entranyable amic Manel Barbanoj, volem unir-nos als seus familiars i amics en aquests moments d’incertesa i compartir el seu dolor.
On que sigui que estiguis, descansa en pau, amic.

Dr Manel Barbanoj Director del Cim, Centre de Recerca del Medicament de l’emblemàtic Hospital de Sant Pau. Un centre de referència en el camp de la investigació farmacològica. La finalitat és provar nous fàrmacs dins d’una mostra de voluntaris i fer un seguiment científic per tal de confirmar noves hipòtesis sobre l’efecte dels fàrmacs en el sistema nerviós humà, experiments que fins ara només s’havia dut a terme per mitjà d’estudis amb animals. El centre de recerca del medicament (CIM) de l’Hospital de Sant Pau, de Barcelona, ha assajat en els seus 23 anys d’existència més de 300 medicaments en uns 4.500 voluntaris sans. Aquest centre disposa d’una cartera estable de gairebé 500 homes i dones de 20 a 35 anys, sans, que quatre vegades a l’any ingressen per provar fàrmacs en experimentació l’efecte en el cos humà és una incògnita.

2 comentarios to “Adeu Manel”

  1. Black Says:

    Black

    Adeu Manel | VUELTA AL MUNDO EN VELERO

  2. bionicun Says:

    Who is Black?

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: